Неправомірні дії та покарання

2017-12-07

/Files/photogallery/IMG_3907.JPG

Людина від народження наділена правами. Недарма говорять: «Знати свої права – означає вже наполовину володіти ними». З метою формування у дітей правової культури, розуміння ролі права в суспільстві, розвитку юридичного мислення, вироблення навичок правомірної поведінки, підвищення зацікавленості та інтересу молодого покоління до правових знань в рамках Всеукраїнського Тижня права працівниками Голопристанської районної бібліотеки у співпраці з Голопристанським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено інформаційну годину «Неправомірні дії та покарання».

Учасниками заходу стали учні 10 класу Голопристанської гімназії.

Ведуча проінформувала школярів про стан дотримання прав дітей у світі та в Україні та наголосила на важливості вміти реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав і інтересів інших людей.

Фахівці Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Комаренко Вікторія Юр’ївна та Боднар Ольга Анатоліївна у вигляді ігрових тренінгових завдань та під час обговорень правових відносин у конкретних життєвих ситуаціях розкрили проблему правопорушень серед неповнолітніх та відповідальність за їх скоєння.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi