До Міжнародного дня сім’ї

2017-05-16

/Files/images/2017_foto/IMG_1817.JPG

До Міжнародного дня сім’ї в Голопристанській районній бібліотеці було проведено низку заходів:
- Круглий стіл на тему «Молода сім’я і виклики сучасності», за сприяння Благодійної організації Фонд громади міста Гола Пристань " Свята Ольга". Представники різних установ Голопристанщини мали можливість висловити свою думку, поділитися досвідом роботи з сім’ями. За підсумками круглого столу учасники прийняли рекомендації, які будуть направлені до районної державної адміністрації та міської ради.
- Оформлена книжкова виставка літератури «Щастя бути разом!», яка збагачена новими корисними інформаційними матеріалами та тематичними буклетами від Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, що люб’язно надані Світланою Михолат.
- Учні 10 класу Голопристанської спеціалізованої школи завітали до кіноклубу DOCUDAYS UA «Погляд», який діє при Голопристанській районній бібліотеці на показ документального кіно «Виховання Уляни» режисера Олександра Гореліка. Фільм розповідає про соціальних сиріт, серед яких опинилася і головна героїня дівчинка Уляна. Діти виховуються в релігійній общині за канонами християнської моралі, однак їм не вистачає родинного тепла, любові, уваги та підтримки. Під час “ Стоп – кадру ” учнівська молодь обговорювала статті Конвенції ООН, які порушувалися у фільмі./Files/images/2017_foto/IMG_1804.JPG/Files/images/2017_foto/18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi