Акція «Країни Європейського Союзу»

2016-11-01

/Files/images/foto_2016/PA310183.JPG

1 листопада – це не лише початок останнього місяця осені, у цей день відзначають також День народження Європейського Союзу.
Європейський Союз – напевно, найбільш природне сучасне економіко-геополітичне об’єднання на сьогоднішній день. Утворився на основі підписаного 7-го лютого 1992-го року Маастрихтського договору, який набув чинності 1-го листопада 1993-го року. Європейський Союз - це унікальне утворення націлене насамперед на ефективну регіональну інтеграцію. Загальні стандарти і основні цінності, якість і повага до прав людини, єдина, монолітна, але гнучка політика, питання колективної безпеки, роблять Єврозону найбільш надійним партнером як для найближчих сусідів, так і для всіх інших країн світу.

Аби привітати своїх відвідувачів зі святом працівники районної бібліотеки провели акцію «Країни ЄС». Учасникам акції стали в нагоді шкільні знання з географії, адже їм потрібно було наосліп вибрати прапорець однієї з країн, члена ЄС, і назвати її столицю. За правильну відповідь учасники заходу отримали заохочувальні солодкі призи та позитивні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi