• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласна патріотична акція «Герої ХХІ століття»

Обласна патріотична акція «Герої ХХІ століття»

2016-10-13

/Files/images/foto_2016/2.jpg

З лютого по жовтень 2016 рокуза ініціативи адміністрації Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова та при підтримці управління культури Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації тривала обласна патріотична акція «Герої ХХІ століття», яка була присвячена героям Херсонської області, учасникам бойових дій на Сході України.

До акції долучилися і бібліотеки Голопристанського району. У районній та сільських бібліотеках були організовані книжкові виставки, перегляди літератури, проводились різноманітні заходи з метою вшанування героїв – земляків (зустрічі, вечори пам’яті, вечори вшанування, виставки портретів Героїв, волонтерські акції «Підтримай солдата» та інші). Найактивнішими були Великокардашинська сільська бібліотека (бібліотекар О.О.Маковоз), Іванівська сільська бібліотека (бібліотекар А.А.Задорожня), Нововолодимирівська сільська бібліотека (бібліотекар О.М.Герастовська), Добропільська сільська бібліотека (бібліотекар Т.І.Мацак), Олексіївська сільська бібліотека (бібліотекар Т.П.Дудар).

На урочистому фіналі обласної патріотичної акції «Герої ХХІ століття» серед восьми відзначених бібліотек Херсонської області була і наша Голопристанська районна книгозбірня. За ефективну організацію діяльності бібліотек району в обласній патріотичній акції «Герої ХХІ століття» колектив Голопристанської районної бібліотеки отримав подяку та бібліотечку книг сучасних українських та зарубіжних авторів.

Також грамотою та подарунковою бібліотечкою нагородили і волонтерську команду Голопристанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 за творчу роботу: «Життя прожите не даремно» (пам´яті нескореної Валентини Крицак).

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi